Wij bloggen tegenwoordig op fonteyn.nl/blog


Tips Schermafbeelding 2013-06-10 om 15.45.38

Gepost op 14/06/2013 | door rt

0

Leuk voor in de tuin: Een prieeltje!

Wil jij graag een (extra) leuke zitplek in je tuin? Overweeg dan eens de aanschaf van een prieeltje. Met dit halfopen tuinhuisje creëer je binnen korte tijd een gezellige hoek waar jij bijvoorbeeld kunt vertoeven in het ochtendzonnetje of ’s avonds kunt genieten van een barbecue!

Prieeltje bouwen

Bedenk voor de bouw/aanschaf van een prieeltje precies wat je wensen zijn. In principe kun je een prieel op maat laten bouwen. Je kunt uit verschillende houtsoorten en andere materialen kiezen, zodat het prieel bij jouw tuin en wensen past. Daarnaast heb je prielen in verschillende soorten en maten: Met een puntig of plat dak, groot of klein, recht, achthoekig of in een L-vorm. Bedenk waarvoor je het prieel wilt gaan gebruiken. Moet het als atelier of tuinkantoor dienen? Of wil je een heerlijke tweede zitplek?


Prieeltje inrichten

Natuurlijk kun je een prieeltje helemaal naar jouw wensen inrichten. Het is leuk om de inrichting zo persoonlijk mogelijk te houden. Hier wat voorbeelden om je te inspireren:

Romantisch prieeltje
Kies voor een romantisch prieeltje met bijvoorbeeld lila wanden en een lichtblauwe tafel. Een kroonluchter aan het plafond maakt het helemaal af!

Strand prieeltje
Wil je wat strand sferen aan de tuin toevoegen? Richt het prieeltje in met lichte zand- en pastelkleuren. Aan de muur kun je passende lijst hangen (zie foto) en op de vloer wat zand strooien zodat je het zand onder je voeten voelt!

Relax prieeltje
Maak van jouw prieeltje een plek waar jij heerlijk kunt relaxen. Plaats er een meubel in waar jij fijn op kunt zitten en ontspannen. Op die manier maak je van het prieel een plek waar jij graag verblijft en haal je er het optimale uit!


Prieeltje aanschaffen

Ben je op zoek naar verdere inspiratie? Kom dan eens langs in onze Outdoor Living Mall. Hier hebben wij diverse mooie prielen staan zodat je volop inspiratie kunt opdoen!

Tags: ,


Over de schrijver

Google+ Google+


Top ↑